lARTama Shadow – Under The shadow, a flower blooms

Aloin tietoisesti maalaamaan mustaa valkoiselle. Sisällä oli voimakas kutina, että nyt flowt on kohdillaan ja valtava varmuus onnistumiseen ja ylipäätään usko tulevaan. Valitsin työvälineiksi leveitä lastoja ja isoja harjoja. Halusin luoda minimalistisin vedoin voimakkaan vaikutelman ”ylösnousemuksesta”.
Siveltimen liikkeet heijastavat lujaa tahtoa ja sitkeyttä selättää pitkään kestäneet haasteelliset ajat. Jokainen veto ja roiske kantaa mukanaan päättäväisyyttä, joka on kasvanut läpi kaikkien vastoinkäymisten ja vuosien kestäneiden vaikeuksien. Lopputulos välittää jotain puhdasta ja selkeää. Matkan varrella koettujen koettelemusten kautta kukka lopulta puhkeaa täyteen kukoistukseen varjojen jälkeen. Osoittaen, että kauneus, voima ja ideat voivat itää jopa synkimmillä hetkillä. Sen kasvu jatkuu alituisesti, syvällä varjonkin alla.

Under The shadow, a flower blooms – Varjojen alla kasvaa kukka. -teos muuntui sellaisenaan suoraan Shadow kuosiksi. Shadow-kuosi kuvastaa pysyvyyttä ja kestävyyttä. Se heijastaa ajatusta siitä, että vaikka varjot voivat peittää kasvun ja kehityksen, ne eivät pysäytä sitä. Kuosi symboloi voimaa ja sinnikkyyttä vastoinkäymisten edessä, korostaen sitä, kuinka elämä jatkaa etenemistään ja kehittymistään, vaikka varjot yrittäisivät sitä hidastaa.

Shadow tuotteet